Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy anger vilken grund vi ska behandla all personlig information vi samlar in från dig eller som du ger oss. Vänligen läs följande noggrant.

Information vi kan samla om dig:

Vi kan hämta och bearbeta följande information om dig:

Information du ger oss. Du kan ge oss information genom att fylla i formulär på vår webbplats eller genom att svara med oss ​​via telefon, e-post eller på annat sätt. Detta inkluderar information du anger när du registrerar dig för att använda vår webbplats, söka efter en produkt, beställa på vår webbplats, delta i everyshoerun.com, delta i en tävling, kampanj eller undersökning och när du rapporterar ett problem med vår webbplats. Den information du ger oss kan innehålla ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, finansiell och kreditkortsinformation.

Följande information kan samlas in, men kommer att bli anonymiserad och innehåller inte någon information som du kan identifiera:

• Teknisk information, inklusive datorns internetprotokoll (IP) -adress, din inloggningsinformation, webbläsartyp och -version, tidszoninställningar, plug-intyper för webbläsare och versioner, operativsystem och plattform; och

• Information om ditt besök, inklusive de fullständiga Uniform Resource Locators (URL) klienten till, via och från vår webbplats (inklusive datum och tid); Produkter du tittat på eller sökt efter Sidreaktionstider, nedladdningsfel, längd på besök på vissa sidor, sidans interaktionsinformation (till exempel bläddra, klick och mus-overs) och metoder som används för att bläddra bort från sidan och alla telefonnummer som används för att ringa vårt kundservicenummer .

Hur vi använder din personliga information

Personliga uppgifter du tillhandahåller används endast av oss för följande ändamål:

• För att förbättra din shoppingupplevelse på vår hemsida

• För att behandla din beställning

• Med ditt tillstånd att meddela dig produkter eller specialerbjudanden som kan vara av intresse för dig

Delning av information

Vi säljer inte eller delar på annat sätt din information med någon tredje part. Vi använder din information uteslutande enligt vad som anges i denna policy.

Upplysande av din information

Vi kan dela din personliga information med medlemmar i everyshoerun.coms koncern, vilket innebär att våra dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och dess dotterbolag.

Om vi ​​säljer eller köper något företag eller tillgångar kan vi avslöja sådan information till den potentiella säljaren eller köparen av sådan verksamhet eller tillgångar som rimligen kan krävas.

Där lagrar vi din information

All information du lämnar till oss lagras på våra säkra servrar. Eventuella betalningstransaktioner kommer att krypteras med SSL-teknik. Där vi har gett dig (eller var du har valt) ett lösenord som gör att du kan komma åt vissa delar av vår webbplats, är du ansvarig för att hålla detta lösenord konfidentiellt. Vi ber dig att inte dela ett lösenord med någon.

Tyvärr kan överföringen av information via Internet inte vara helt säker. Trots att vi kommer att göra vårt bästa för att skydda din personliga information kan vi inte garantera säkerheten för dina data som skickas till vår webbplats. någon överföring sker på egen risk. När vi har fått din information kommer vi att använda strikta rutiner och säkerhetsfunktioner för att förhindra obehörig åtkomst.

Småkakor


Vi använder cookies för att hålla reda på din nuvarande inköpssession så att du kan hämta din kundvagn när som helst och att personifiera innehållet på vår webbplats samt för att säkerställa en konsekvent upplevelse. Vi använder också cookies för att spåra hur besökare interagerar med vår webbplats för att övervaka hur vi utför.

Ingen personligt identifierbar information lagras i dessa cookies.

För fullständig teknisk förklaring, läs mer om cookies som används på vår webbplats.

Om du vill ta bort dessa cookies kan du göra det genom att följa dessa instruktioner.

 
E-post

Vi hatar skräppost också!

Vi skickar e-post till dig för att behandla din beställning och därefter för att presentera fördelarna med vårt lojalitetsprogram. Endast everyshoerun.com kommer att använda din e-postadress. Vi skickar aldrig din e-postadress eller personlig information till en tredje part för marknadsföring. Vi kommer att ge din e-postadress till leveranstjänster med det enda syftet att skicka meddelanden om spårning för din leverans.

Du kan avbryta prenumerationen när som helst

När du går med i everyshoerun.com-nyhetsbrevet kan du när som helst avbryta prenumerationen genom att klicka på länken för unsubscribe som ligger längst ner på varje meddelande som vi skickar. Eller så kan du skicka ett meddelande till vår kundvårdsavdelning och vi avregistrerar dig.

 
Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser som inte ägs eller drivs av oss. Vi kontrollerar inte, rekommenderar eller godkänner och ansvarar inte för dessa webbplatser eller deras innehåll, produkter, tjänster eller integritetspolicy. Vänligen hänvisa till sekretesspolicy på tredje parts webbplats för vägledning om drift, funktion och hantering av den webbplatsen. Du bör också självständigt bedöma äktheten på vilken webbplats som helst som framstår eller hävdar att det är en av våra webbplatser (inklusive de som är kopplade till via ett e-postmeddelande).

 
Ändringar av denna policy

Eventuella ändringar som vi kan göra i vår integritetspolicy i framtiden kommer att publiceras på denna sida och, vid behov, meddelas dig via e-post. Kontrollera regelbundet för att se några uppdateringar eller ändringar i vår integritetspolicy och hur de påverkar dig.

Dina rättigheter
Dataskyddslagen ("lagen") har olika bestämmelser som säkerställer att alla personer som har tillgång till dina personuppgifter måste följa strikta regler.

Lagen ger följande principer, som vi hela tiden följer:

• Vi behandlar dina uppgifter rättvist och rättvist.

• Vi kommer endast att erhålla dina uppgifter för specifika och lagliga ändamål, och ska inte använda det för något annat syfte.

• Vi ska se till att personuppgifter som hålls ska vara adekvata, relevanta och inte överdrivna i förhållande till syftet med det.

• Vi ska se till att personuppgifterna är korrekta och vid behov uppdaterade.

• Vi ska se till att personuppgifter inte hålls längre än vad som är nödvändigt för detta ändamål.

• Vi ska se till att personuppgifter behandlas i enlighet med dina rättigheter enligt lagen.

• Vi kommer att vidta lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter från eventuell förstörelse, skada eller förlust.

• Vi överför inte dina personuppgifter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet, om inte landet eller territoriet garanterar en adekvat skyddsnivå.

 
Kontakta oss

Eventuella frågor, kommentarer och förfrågningar om denna sekretesspolicy är välkomna och du kan maila oss på vår sida "Kontakta oss".